Hoe word ik succesvol op Instagram

Profiteren van sociale media websites zoals Instagram

Hoe word ik succesvol op Instagram

Er zijn functies en instellingen van Facebook-pagina’s die niet kunnen worden genegeerd en anderen dat in plaats daarvan, in sommige gevallen nuttig zijn goed verborgen in de plooien van de instellingen of, ondanks het feit duidelijk zichtbaar, geïntroduceerd op de sluwe.

Soms is het moeilijk om te verblijven op de hoogte van de nieuwe lidstaten, met als gevolg dat er op het dashboard van de administratie van de nieuwe stemmen, om te ontdekken tijdens de dagelijkse activiteit van Social Media Marketing followerkaufen24.de.

Daarom dient aan een refresher, gonna benadrukken hoe sommige opdrachten dat Facebook heeft na verloop van tijd: u wellicht de kans om te ontdekken een functie die werd gerealiseerd!

De functies en instellingen die vandaag werden we geïntroduceerd om te verrijken en flexibilisering van het bereik van beschikbare instrumenten en die, als beheerders van een pagina, kunt u de dialoog aangaan met degenen die haar volgen.

De eerste gepresenteerd betrekking hebben op de segmentatie van de doelgroep, de zichtbaarheid en de taal van de post moet worden gepubliceerd, een oudere, de andere meer onlangs. In beide gevallen zijn ze waardevolle hulpmiddelen voor het diversifiëren van de posten dat u maakt en kan hen doorverwijzen naar een specifieke doelgroep, die vermoedelijk meer betrokken zijn zullen en niet lastig de rest van de fans, die trouw aan de pagina blijven.

De andere twee instellingen die we over de mogelijkheid spreken zullen van het creëren van een privé-kanaal voor communicatie tussen fans en u beheren de pagina en de mogelijkheid voor het programmeren van niet alleen het publiceren van een post, maar het is verlopen. Een zeer nuttige eigenschap, bijvoorbeeld voor degenen die willen maken en publiceren speciale biedt of gooien van gebeurtenissen.

Alle worden weergegeven op de pagina in het scherm Algemene instellingen FOLLOWERZONE.COM, waaruit u kunt ze inschakelen en het veranderen van de staat.

De eerste paar jaar, met deze functie kunt u bepaalde criteria opgeven waaraan we gebruiken zullen voor het beperken van het publiek die leest de post waarvoor ze opgeven.

Als u wilt, bijvoorbeeld het maken van een post op de pagina, maar vervolgens in de nieuws weergegeven wordt-feed van mensen boven een bepaalde leeftijd, zij hebben belangstelling getoond voor sommige dat ze in een bepaalde plaats, gewoon wonen activeren en de functie in het algemeen instellingen.

Na te doen, zult u zien dat tussen de pictogrammen die u zien wanneer u een post over een nieuwe uitstraling, crosshair geweer maken: de laatste aan de rechterkant in de afbeelding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *