izrada web stranice najbolja tvrtka

Kako pronaci tvrtku za izrada web stranice 

izrada web stranice

Unajmljivanje Web dizajner ili design tvrtka može činiti se poput obeshrabljujući zadatak. Previše govoriti glupan i one dobre nikada činiti raspolaganju da se na novi posao.

Zainteresirani za izrada web stranice, ha?

Ne propustite naš najveći TNW konferenciji još!
Pridružite nam se 26. i 27. svibnja u Amsterdamu.

Uči više

Jasno mi je da je možda vaš rođak je web dizajner koji gradi web stranice na strani. Ili vaš prijatelj brat na faksu jednom ažurirali Tumblr  u zamjenu za slučaj piva. Ili da možete, vrlo jednostavno, shvatiti izrada web stranice cijena, programiranje i WordPress sebe, ali jednostavno niste našli vremena.

Web dizajneri čuti ove vrste komentarima puno (možda samo na drugi “napraviti logotip veća” na skice). Iako ne postoji ništa krivo s učenje novih stvari ili ima hobije, za ljubav sve što Bog vjerujete u, najam profesionalne dizajnirati i programirati svoju web stranicu.

Stručni, kao u nekoga tko radi web dizajn puno radno vrijeme, kao što je posao koji su plaćeni novac za napraviti, i to za neko vrijeme.

Kako pronaći pravi profesionalni web dizajner?

Da li hodati u hip kafiću i tražiti karirane košulje, tetovirane prstiju i Apple  laptop?

 

Iako to bi vjerojatno bilo dobro, to ima više smisla za početak gledajući web ćete uživati ​​u posjetu, a to se čini da imaju dobru zajednicu i sudjelovali sljedeći. Piše na dnu web stranice koja je dizajnirala i programirano?

Ako ne, poslati kratki e-mail vlasniku web stranice, tražeći koji su koristili i da su zadovoljni s njihovim dizajner.

Napravite uži izbor dizajnera (dvije ili tri) koji želite raditi (od gleda na onim mjestima koje volite i pita tko ih je izgradio). Koji su njihovi portfelji kao? Mogu li dobiti iza ton, estetike i predstavljanje vlastitih web stranice i druge web stranice što ste učinili? Jesu li njihova veličina projekata (značajke, funkcije, što je site se, itd) slični u opsegu do tvoje?

Učinite prvi korak

Obratite se ta web dizajneri i zapravo razgovarati s njima na telefon (stare škole, znam). Vi želite biti sigurni da ste razumjeli kako oni komuniciraju, jer oni će biti odgovorni za vizualno komuniciranje Vaše online poslovanje. Da li oni govore u tehničkom žargonu ili Star Trek reference (iako je potonji mogao biti dobar)? Jesu li jasno o tome što oni mogu pružiti za vas? Koji je njihov postupak?

Pitati za reference i zapravo ih kontaktirati. Zamolite svaku referencu kako je bilo raditi s web dizajner. Saznajte jesu li stići na vrijeme, o proračunu, a ako klijent iskreno mogu ih preporučiti.

Nema industrijski standard za vrednovanje web stranicu

 

Oni mogu koštati skoro ništa dobro u šest slika. Budući da već imaju dobru ideju o proračunu, vidjeti što prosječni projekt dizajnera obično košta kako bi se utvrdilo je li vaš proračun uklapa u taj raspon. Ako dva brojevi su daleko, to je najbolje da saznate rano kako bi se izbjeglo gubljenje nečije vrijeme.

Šanse su, ako ste naišli na web dizajner koji je odgovoran za popularne web stranice, oni su u potpunosti rezerviran za malo vremena. Većina dobrih web dizajnera su zalupila, ponekad mjeseca unaprijed.

Saznajte kada su mogli započeti projekt s vama i koliko dugo projekti obično traju. Postoji toliko toga što možete učiniti prije nego što projekt počne, i čeka neko vrijeme daje vam priliku napraviti svoj ​​vlastiti domaći na ono što vam je potrebno osigurati dizajner u smislu boje, estetike i namjenu proizvoda.

Budite spremni za podešavanje vremena i novca ako nitko od stručnjaka koje želite zaposliti može raditi sa svojim proračunom ili vremenske skale – možda to znači da čeka malo duže ili štedi malo više. To samo daje vam više vremena da se usredotoči na svoje poslovne ideje, proizvode / usluge i vrijednosti.

Evo popisa važnih pitanja pitati prije nego što zaposliti bilo koga:

 • Možete li mi dati popis od pet reference se mogu obratiti?
 • Da li ste to učinili puno radno vrijeme i koliko dugo ste radili web dizajn?
 • Koji je vaš proces?
 • Ono što je tipično za proračun raspon za svoje projekte? kako se uplate podijeljene za projekte?
 • Ono što je tipično za preokret vrijeme za svoje projekte?
 • Kada se projekt može pokrenuti?
 • Što ti treba od mene prije nego što počnemo?
 • Da li vaši klijenti vidjeti povrat ulaganja? Imate li dokaz o povećanju stope konverzije ili ciljeve ostvaruje nakon što ste učinili redizajn?
 • Uključuje li cijena izrade web mobilni prijateljski?
 • Hoće li stranica biti podržan od retina ekranima?
 • Da li običaj dizajn ili koristiti predloške?
 • Tko će biti vlasnik web dizajn kad je platio?
 • Nudite li održavanje ili treninga ili nakon lansiranja podršku?
 • Tko je osoba za kontakt i tko radi posla? je bilo vanjske ili unajmljena van?

Kao što je važno kao i bilo koje od ovih pitanja je razumijevanje i komunikaciju. Razumijete li što oni pričaju kad se opisuje ono što im je činiti i što oni mogu učiniti za vas?

Jednostavnost komunikacije je ključ u bilo kojem projektu, posebno projekt Web dizajn, gdje se stvari mogu postati zbunjujući ili smaknut zbog žargona ili tech govoriti.